TURVALLISTA VAPAUTTA

YLEINEN HÄTÄNUMERO 112

OSOITE:

METSÄ 1: LINTUMAANSUONTIE 411, 90820 KELLO

METSÄ 2: TOPINPERÄNTIE 101, 90820 KELLO

Hätätapausten varalta suosittelemme 112-sovelluksen lataamista älypuhelimeen. Tämän sovelluksen kautta soittamalla hätäkeskus näkee sijainnin heti.

Jokainen Oulun Koirametsän asiakas liikkuu alueella omalla vastuulla. Oulun Koirametsä ei korvaa mitään mahdollista vahinkoa koirille eikä koirien mukana kulkeville ihmisille. 

OULUN SEUDUN ELÄINLÄÄKÄRI:  PORATIE 7, 90140 OULU, PUH 044 703 6780 (KLO 8–16) 

ELÄINLÄÄKÄRIN PÄIVYSTYSNUMERO 0600 393 960 (AVOINNA 24/7)

Koiran omistajan/valvojan vastuulla on arvioida aidan riittävyys omalle koiralle. Omistaja/valvoja on vastuussa myös mikäli koira pääsee karkaamaan alueelta. Aidan ulkopuolella koira on aina pidettävä kytkettynä. Huomioikaa pienten lasten ja koirien kanssa parkkialueella liikkuessanne, että tiellä on suhteellisen paljon liikennettä (autot, traktorit, mönkijät, motocross pyörät, pyörät, hevoset, muut koiranulkoiluttajat, jne).

Tulenteko on sallittua ainoastaan nuotiopaikalla. Laavun seinältä löytyy kaksi sammutuspeitettä ja sulan maan aikaan sadevesiastia sammutukseen. Älä polta nuotiossa roskia, äläkä muutakaan mikä voisi tuulen mukana lentää palavana metsän puolelle. Tulenteko on aina kielletty ruohikko- tai metsäpalovaroituksen aikana. Mikäli tuli karkaa metsään, soita 112!

Aitaukseen meno on sallittua ainoastaan omalla vuorolla. Koirametsän alueelle meno on kuitenkin aina kielletty mikäli siellä on jo joku. Osa koirista voi olla aggressiivisia toisia koiria tai jopa vieraita ihmisiä kohtaan, joten odota aitauksen ulkopuolella jotta edellinen asiakas pääsee rauhassa poistumaan. Ongelmatilanteissa soita 0445782181.

Metsissämme on tallentava ja lähettävä kameravalvonta.