VARAA AIKA

Ennen ajanvarausta lue huolella läpi säännöt&ohjeet sekä turvallisuus.

Varaajan tehtävä on huolehtia, että kaikki seurueensa jäsenet tietävät alueen säännöt ja noudattavat niitä.

Klikkaa alla olevasta linkistä ajanvaraukseen:

https://www.varaaheti.fi/oulunkoirametsa/fi/locations

Ajanvaraus toimii niin, että ensin valitaan kumpaan aitaukseen halutaan varaus tehdä. Tämän jälkeen valitaan halutaanko varata irtotunteja (1-3h) vai pidempiä päivävuokrauksia (6h tai 12h). Irtotunteja valitessa valitaan myös koiramäärä. Koiramäärä tarkoittaa sitä määrä koiria, joka varattuna aikana Koirametsässä käy (vaikkeivät kaikki koirat metsässä yhtäaikaa olisikaan). Mikäli varatulle vuorolle on tulossa mukaan yli 10-vuotiaita koiria, niitä ei lasketa mukaan varauksen koiramäärään. Ilmoitathan kuitenkin viestillä yrittäjälle mukana olevista seniorikoirista.

Seuraavaksi kalenteri näyttää vapaat ajat viikko kerrallaan, joista voi valita itsellensä sopivan. Tämän jälkeen järjestelmä pyytää luomaan käyttäjätilin (rekisteröitymään) johon tarvitaan nimi, sähköposti ja puhelinnumero. Rekisteröityminen onnistuu myös Facebook-tunnuksilla. Tämän jälkeen pääsee valitsemaan maksutavan ja maksamaan. Maksun jälkeen aika on varattu. Varauksesta saat sähköpostiisi vahvistusviestin.  Mikäli vahvistusviestiä ei tule, ota yhteys yrittäjään.

Ajanvarauksia voi tehdä myös puhelimitse 0445782181 ja sähköpostilla posti.heliahola@gmail.com, jolloin maksu maksetaan etukäteen Oulun Koirametsän tilille FI74 1223 3500 1165 31

Yö- ja vuorokausivuokraukset puhelimitse/sähköpostitse

Huomio! Mikäli olet epävarma osallistuvien koirien lukumäärän suhteen, varaa aika 0-2 koiralle. Puuttuvan osan maksusta voi suorittaa suoraan Oulun Koirametsän tilille (tilinro sivun alaosassa) kunhan lopullinen osallistujamäärä on tiedossa. Samoin toimitaan, mikäli koiramäärä lisääntyy varauksen jälkeen. Muista laittaa lisämaksun viestiksi varattu aika, jotta osaamme kohdentaa maksun oikeaan varaukseen.

Mikäli haluamaasi vuokrausaikavaihtoehtoa ei löydy aiemmasta listasta tai sinulla on erityistoiveita varattavan ajan suhteen (esim varauksen alkamisaika) otathan yhteyttä puhelimitse. Minimivuokrausaika on kuitenkin aina 1h.

Varaukset ovat sitovia. Maksettua maksua ei palauteta (ellei yritys peru vuoroasi esim. aidan rikkoutumisen vuoksi). Mikäli et itse pääsekään käyttämään vuoroasi, voit tarjota sitä vaikka ystävällesi. Lääkärin todistusta vastaan vuoroa voidaan siirtää.

Tarkista voimassaolevat myrsky- ja palovaroitukset täältä: 

https://www.ilmatieteenlaitos.fi/varoitukset